OFERTA NOASTRĂ

La Casa Cristina, musafirii sunt primiți cu un pahar de voie bună (afinată, palincă) alături de delicioasele plăcinte ”Poale-n brâu”.

OFERTA DE CAZARE

Casa Cristina pune la dispoziție pentru musafiri următoarele spații de cazare: 3 apartamente; 5 camere cu baie proprie; 2 suite a câte 3 camere cu baie comună.

OFERTĂ SPECIALĂ

Sărbătorirea Sfintelor Paști este prilej de mare bucurie pentru sadoveni și începe cu mult înainte, odată cu Duminica Floriilor.

OBIECTIVE TURISTICE

Comuna Sadova se află în vecinătatea unor importante obiective turistice, printre care renumitele mănăstiri din Bucovina, Moldovița, Sucevița, Putna, Voroneț etc.

Vă invităm cu drag în locul binecuvântat de Dumnezeu, comuna Sadova, zona de unde n-ai mai vrea să pleci, unde oamenii sunt fraţi și unde iarba foşneşte a cântece de altădată. Satul cu oameni frumoşi, cum mai este denumită această localitate, se remarcă de fiecare dată prin oameni gospodari, dar și prin ceea ce reușesc să facă aceşti oameni, cu modestie și pricepere.

Localitatea este situată la 7 km de oraşul Câmpulung Moldovenesc în vecinătate cu importante obiective turistice cum ar fi: mănăstirile (Moldovița, Sucevița, Putna, Voroneț), Lacul Iezer, Pietrele Doamnei din masivul Rarău, Muzeul Lemnului, Atelierul de încondeiere a ouălor Moldovița și multe altele.

Sadova este un spaţiu în care tradiţiile și obiceiurile populare româneşti şi-au păstrat puritatea chiar şi aerul e unul mai curat aici în mijlocul naturii, înconjuraţi de o linişte desăvârșită.

Aici moşii și strămoșii noștrii au pus în valoare cântecul și portul tradițional al satului românesc. Oamenii locului sunt mândri când îmbracă portul popular și transmit mai departe datinile și obiceiurile populare.

Aşezat în partea de vest a judeţului Suceava, spaţiul geografic al comunei Sadova se suprapune peste bazinul hidrografic al pârâului Sadova fiind situat în vecinătatea Obcinelor Bucovinei.

Se spune că iernile sunt cele mai frumoase aici, în Sadova bucovineană, însă bucuria adevăratei sărbători aici, este, Paștele. Sărbătorirea Sfintelor Paşti este prilej de mare bucurie pentru sadoveni şi începe cu mult înainte, o dată cu Duminica Floriilor.

La Casa Cristina, musafirii, sunt primiţi cu un pahar de voie bună (afinată și palincă) alături de delicioasele plăcinte Poale-n Brâu.

 

cc_logo_02

Rezervare online

Rezervarea se ia in considerare numai după confirmarea telefonică sau email din partea gazdei .

Vom folosi datele dvs. doar pentru a vă procesa solicitarea. Nu stocam nume, telefon, adresa email.